неділя, 14 серпня 2022 18:54

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни провалили наступи біля Пісків та Красногорівки

Росіяни провалили наступи біля Пісків та Красногорівки
На Донбасі зараз тривають жорсткі бої з окупантами. Попри це ЗСУ стримують загарбників та не дають їм просуватися. ФОТО: Генштаб

Ворог сьогодні обстріляв з артилерії райони Авдіївки, Пісків, Водяного, Карлівки, Невельського та Нью-Йорка на Донеччині. Біля Красногорівки бив з авіації.

Окупанти намагалися провести штурм у напрямку Красногорівки та Пісків, йдеться у вечірньому зведенні Генерального штабу Збройних сил України.

"Успіху противник не мав, відійшов", – повідомили у командуванні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обстріли біля Запорізької АЕС – загинув працівник станції

На Новопавлівському та Запорізькому напрямках окупанти гатили з танків та артилерії у бік Костянтинівки, Оріхова, Павлівки та ще 10 населених пунктів.

"Завдали авіаударів неподалік Новосілки, Новоандріївки та Щербаків. Ворог продовжує ведення повітряної розвідки БпЛА оперативно-тактичного рівня. Окупанти вели безуспішні наступальні бої у напрямках Павлівки та Времівки", – вказано у зведенні.

Російські загарбники втратили в Україні 43 550 осіб, станом на ранок 14 серпня. Найбільше росіян поповнюють лави "200-х" на Донецькому напрямку, заявили в Генштабі. У командуванні додають, що остаточні дані ще уточнюються.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни провалили наступи біля Пісків та Красногорівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі