середа, 12 липня 2017 14:29

Росія скорочує фінансування "програми воз'єднання народу Донбасу"

Росія скорочує фінансування "програми воз'єднання народу Донбасу"
На "Гуманітарну програму" Росія скоротить витрати. Фото: ВК Пресс

З липня до вересня Росія планує менше фінансувати "Гуманітарну програму воз'єднання народу Донбасу". Куратори з РФ повідомили про це керівників Луганської народної республіки.

Втілювати програму мають так звані міністерства ЛНР — освіти та науки, охорони здоров'я, молоді та спорту. Але чиновники самопроголошеної республіки незадоволені таким рішенням, зазначили в об'єднанні "Інформаційний спротив".

"Незадоволення виникло через обмеження ресурсів і жорсткі вимоги кураторів щодо реалізації програми, яка стала предметом багатьох махінацій з боку чиновників ЛНР", - повідомили в "Інформаційному спротиві".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські п'яні бойовики побилися на Донбасі

Донецький металургійний завод працює на виснаження. Росіяни ведуть на підприємстві всю господарську діяльність. Продають у РФ продукцію в 1,5 разу дешевше за її собівартість. А сировину закуповують там же - за цінами, які у 2-3 рази перевищують середні.

Зараз ви читаєте новину «Росія скорочує фінансування "програми воз'єднання народу Донбасу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі