четвер, 07 червня 2018 14:57

Російській співачці-улюблениці бойовиків ДНР заборонили виступати на КС-2018

Російській співачці-улюблениці бойовиків ДНР заборонили виступати на КС-2018
Російська співачка Юлія Чичеріна не виступить перед фанатами ЧС-2018, бо підтримує бойовиків ДНР. Фото з відкритих джерел.

ФІФА заборонила російській співачці Юлії Чичеріній співати для фанатів Кубка світу-2018 через підтримку бойовиків ДНР.

Про це повідомив Telegram-канал Mash.

"Чичеріна повинна була виступити 15 липня, однак за тиждень до старту чемпіонату світу концертний директор співачки отримав від ФІФА лист, в якому повідомлялося про рішення відмовитися від виступу артистки. Міжнародна федерація футболу пояснила відмову від послуг Чичеріної "занепокоєнням через репутаційні ризики у зв'язку з останнімі роботамі цієї артистки, які пов'язані з військовими темами".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російська співачка отримала паспорт ЛНР

Зокрема, зазначалося, що "співачка пов'язана з війною", а тому не допоможе навіть виконання нейтральних пісень", - йдеться у повідомленні.

Тим часом у мережі набирає популярність флешмоб з бойкотом, користувачі під тегами #NoWorldCupForRussia, #FIFAWorldCup2018, #FIFAWC2018, #Russia2018Boycott, #Boycott_Russia2018 публікують колажі з закликом бойкотувати змагання і не їхати на нього в Росію.

Зараз ви читаєте новину «Російській співачці-улюблениці бойовиків ДНР заборонили виступати на КС-2018». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі