субота, 18 березня 2017 10:41

Російські військові розстріляли терористів, які хотіли здатись українцям

Російські військові розстріляли терористів, які хотіли здатись українцям
Дуже впав морально-психологічний стан особового складу терористів

У з'єднаннях і частинах 1 "Донецьк" та 2 "Луганськ" армійського корпусу територіальних військ Південного ВО Росії зафіксовано випадки дезертирства. Дуже впав морально-психологічний стан особового складу терористів.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Продовжуються випадки дезертирства, крадіжок та грубих порушень військової дисципліни. Після завершення командно-штабного навчання, у ході заходів по згортанню пунктів управління з'єднань і частин 1, 2 АК, відмічено масове розкрадання військового майна та пального. Військовою прокуратурою російських окупаційних військ проводиться розслідування по семи фактам крадіжок", - повідомляють розвідники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти створили комітет єднання Донбасу і Росії

У ніч на 18 березня чотири військовослужбовці 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти "Новоазовськ" 1 АК, скористались відсутністю офіцерів і зв'язали сержанта. Після цього намагались залишити передові позиції і перейти на підконтрольну силам АТО територію.

Спроба втечі була виявлена із сусіднього блокпосту противника. Втікачі були розстріляні з озброєння бойової машини піхоти. Командування полку намагається приховати інформацію про цю подію від керівництва корпусу.

Бойовики влаштовують розбірки за сфери впливу. Стався замах на одного з командирів.

Зараз ви читаєте новину «Російські військові розстріляли терористів, які хотіли здатись українцям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі