неділя, 26 грудня 2021 09:16

Російські окупанти на Донбасі застосували протиракетний комплекс

Російські окупанти на Донбасі застосували протиракетний комплекс
Російські найманці порушили перемир'я на передовій. Фото: УП

Протягом минулої доби, 25 грудня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксували одне порушення режиму припинення вогню.

У напрямку Травневого, що на Донеччині, ворог вів вогонь з протитанкового ракетного комплексу. Про це повідомляє штаб операції Об'єднаних сил.

Військовослужбовці Об'єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Javelin і катери: скільки військової допомоги Україна отримала цьогоріч

У штабі уточняють, що станом на 7 годину ранку 26 грудня порушень режиму припинення вогню з боку окупантів не було.

Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає. Поранення українського військового, про яке повідомляли у ранковому зведенні пресцентру ООС 25 грудня, не пов'язано з виконанням завдань на лінії зіткнення.

24 грудня, російські окупанти 5 разів порушили перемир'я на Донбасі. Два з них – з забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

У результаті ворожих обстрілів один військовий Збройних сил України отримав поранення. Воїн перебуває в лікарні, стан його здоров'я – середньої тяжкості.

Зараз ви читаєте новину «Російські окупанти на Донбасі застосували протиракетний комплекс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі