четвер, 11 травня 2017 12:20

Російські командири наказали готуватись до наступу українських воїнів

Російські командири наказали готуватись до наступу українських воїнів
Бойовики готуються до наступу ЗСУ

До Петровського району окупованого Донецька терористи перекидали боєприпаси. Це робили через південну ділянку Донецької кільцевої. Перекинули щонайменше 8 вантажівок декількома партіями з мінометними боєприпасами.

Про це координатор групи "Інформаційний опір", народний депутат Дмитро Тимчук пише на своїй сторінці в Facebook.

Завершують доукомплектування "3-ї мотострілецької бригади 1-го армійського корпусу ДНР "Горлівка" бронетехнікою. Ця бригада раніше відчувала брак техніки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кладовища розрослися, невідомих могил - море" - донеччанка про страшне життя під окупацією

Протягом останнього місяця ця бригада отримала до 20 одиниць різних бронемашин. Також на доукомплектування надійшли 6 танків.

"Окупанти значно частіше застосовують протитанкові ракетні комплекси на передньому краї. Судячи з усього, командування бойовиків укотре впевнено в підготовці ЗСУ до масштабного наступу", - зазначив Тимчук.

За минулу добу терористи 37 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО. Один військовослужбовець Збройних сил України дістав поранення.

Зараз ви читаєте новину «Російські командири наказали готуватись до наступу українських воїнів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі