середа, 02 березня 2022 15:14

РФ використовує проти України 3,5 тис. мобілізованих із окупованого Донбасу

РФ використовує проти України 3,5 тис. мобілізованих із окупованого Донбасу
Мобілізованих із окупованого Донбасу готують до нападу на українські міста. Фото: t.me/Pravda_Gerashchenko

Росія мобілізувала близько 3,5 тис. осіб із окупованого Донбасу, щоб використовувати їх для війни проти України в кримському напрямку.

Наразі путінських найманців через кримський міст завозять у район міста Херсон, повідомляє Державна прикордонна служба України у Facebook.

"За наявною інформацією, отриманою українськими силами безпеки і оборони, РФ на кримському напрямку використовує мобілізованих осіб із тимчасово окупованих територій окремих районів Донецької та Луганської областей", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни знову атакують Харків ракетами: лунають вибухи

Їх використовуватимуть для подальшої військової агресії та готують до нападу на українські міста. Водночас мобілізовані агресором особи вкрай деморалізовані.

"Варто наголосити, що українське військо дає шанс солдатам країни-агресора залишитися живими", - йдеться у повідомленні.

До Росії почали прибувати перші ешелони з пораненими солдатами та мішки з їхніми трупами. Найближчим часом відбудуться перші поховання у РФ.

Зараз ви читаєте новину «РФ використовує проти України 3,5 тис. мобілізованих із окупованого Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі