неділя, 01 листопада 2020 23:25

Резніков порівняв окупований Донбас з онкопухлиною

Резніков порівняв окупований Донбас з онкопухлиною
Резніков вважає, що в РФ розуміють, що український Донбас їм не потрібен, тому що не стане російським ні ментально, ні економічно. Фото: kievcity.gov.ua

Віцепрем'єр-міністр України - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков порівняв окупований Донбас з пухлиною і заявив про два варіанти вирішення проблеми.

Таку думку він висловив в програмі "Рандеву з Яніною Соколовою". Резніков вважає, що в РФ розуміють, що український Донбас їм не потрібен, тому що не стане російським ні ментально, ні економічно.

"Нам головне не взяти його назад… повторюю ще раз безпечна реінтеграція. Нам головне не взяти його назад, як онкопухлину, з якою ми не знаємо, що робити", - підкреслив міністр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Війна Росії проти України – не випадковість, а закономірність

Резніков заявив про два варіанти вирішення проблеми.

"Але ми розуміємо, що у нас є два варіанти. Це хворі території, ментально в тому числі. Є варіант резекції повної, ампутації, ми від них залишаємося або лікувати. Я за терапію і повне відновлення нашого організму", - резюмував політик.

Глава української делегації у Тристоронній контактній групі щодо Донбасу Леонід Кравчук розповів, що на зустрічі нормандської "четвірки" Україна має намір надати свій план дій із врегулювання ситуації на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Резніков порівняв окупований Донбас з онкопухлиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі