понеділок, 14 вересня 2015 20:16

Розвідники знайшли під Маріуполем схованку зі зброєю із російського "гумконвою"
8

Фото: https://www.facebook.com/ato.news

Військові розвідники Збройних сил України на Маріупольському плацдармі виявили і знешкодили спеціально обладнану закладку з боєприпасами та обладнанням, які були упаковані у білі "гуманітарні" російські мішки.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбук.

У штабі зазначили, що у закладці було чотири кілограми тротилу, гранати до ручного протитанкового гранатомету, термобаричний боєприпас і набір різноманітних детонаторів.

"З огляду на особливість цієї схованки, можна констатувати, що вона створена нещодавно. За набором вибухових речовин можна зробити припущення, що з них, можливо, збиралися виготовити міну для підриву пасажирського автобусу", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що всі ці боєприпаси та обладнання були спаковані у "гуманітарні" російські мішки.

"Всі ці боєприпаси та обладнання були спаковані у білі "гуманітарні" російські мішки, а також позначені спеціальним стікером "Фонд помощи новороссии". Нагадаємо, що цей фонд створений і активно діє в Російській Федерації", - наголосили у прес-центрі АТО.

Зараз ви читаєте новину «Розвідники знайшли під Маріуполем схованку зі зброєю із російського "гумконвою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі