середа, 06 червня 2018 11:22

"Продає втричі дорожче"- дізналися про бізнес Захарченка на окупованому Донбасі

"Продає втричі дорожче"- дізналися про бізнес Захарченка  на окупованому Донбасі
Ватажок ДНР Олександр Захарченко організував новий бізнес - продає сільгосппродукти у Росію за спекулятивними цінами. Фото з відкритих джерел

На окупованій Донеччині ватажок бойовиків Олександр Захарченко влаштував новий бізнес – закуповує за безцінь продукцію у фермерів і перепродає втричі дорожче в Росію.

Про це повідомляє координатор "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук на сторінці у Facebook.

"У ДНР підприємства, підконтрольні О. Захарченку і його оточенню, скуповують у селян сільгосппродукцію за заниженими цінами і продають в РФ утричі дорожче. Фермерів, які обурюються даною ситуацією, бойовики попереджають, що незадоволених в примусовому порядку будуть відправляти на передову.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пика Захарченка повсюди: показали свіжі фото Донецька

Також ватажки ДНР маніпулюють показниками видобутку вугілля на території ОРДО, показуючи, що у них нібито істотно зросли обсяги видобутку в 2018-му. Однак порівняння проводиться виключно з показниками 2017-го, який був найбільш провальним з видобутку вугілля за час існування ДНР. Якщо порівняти хоча б з 2016-м, то виявиться, що реально видобуток вугілля впав у 1,5 раза", - йдеться у повідомленні.

Тим часом жителі окупованого Донецька страждають від браку бензину в місті.

Зараз ви читаєте новину «"Продає втричі дорожче"- дізналися про бізнес Захарченка на окупованому Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі