субота, 01 липня 2017 11:06

Повідомили про чималі втрати противника – пройшла ще одна доба в зоні АТО

Повідомили про чималі втрати противника – пройшла ще одна доба в зоні АТО
www.kirilenko.kiev.ua

Російські найманці не змогли зайняти нові позиції у "сірій зоні" поблизу села Кам'янка на Донеччині 30 червня.

"Добрі новини з АТО. Спроба проросійських НЗФ зайняти нові позиції у так званій "сірій зоні" поблизу н.п. Кам'янка остаточно зазнала невдачі. Противник, зазнавши чималих втрат у живій силі та техніці, відійшов на свої вихідні позиції.

На даний момент сили АТО повністю контролюють ситуацію на цій ділянці лінії бойового зіткнення", - повідомив на Facebook речник АТО Антон Миронович.

Читайте також: Бойовики отримали від росіян на горіхи за схоплену ЗСУ розвідгрупу

Загалом минулої доби на фронті спостерігали загострення. Під вечір бойовики активізувались у західному передмісті Донецька.

"Вони досить інтенсивно обстрілювали наші опорні пункти на підступах до Красногорівки та Мар'їнки. При цьому, окупанти використовували майже весь спектр наявного у них озброєння: від стрілецької зброї та гранатометів, до БМП, мінометів різних калібрів і ствольної артилерії калібру 122 мм", - кажуть у прес-центрі штабу АТО.

Під час обстрілів декілька ворожих боєприпасів влучили у житлові квартали Мар'їнки. За попередньою інформацією, ніхто з місцевих мешканців не постраждав.

Під мінометний вогонь противника ввечері 30 червня також потрапили опорні пункти ЗСУ поблизу Широкиного та Водяного.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили про чималі втрати противника – пройшла ще одна доба в зоні АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі