неділя, 01 листопада 2020 13:51

Попрощалися із загиблим морпіхом Михайлом Старостіним
5

Поховали морпіха Михайла Старостіна
Фото: "Суспільне"
Поховали морпіха Михайла Старостіна
Поховали морпіха Михайла Старостіна
Поховали морпіха Михайла Старостіна
Поховали морпіха Михайла Старостіна

У с. Новорайськ Бериславського району Херсонської обл. поховали старшого сержанта 36-ї окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Білецького Михайла Старостіна.

Старостін з 2010 року служив у Криму. Загиблому було 30 років, повідомляє "Суспільне".

"Таких людей, як він, треба снайперами ставити. Це людина, реально, золоті руки. Всі позиції свої, бліндажі, він робив як для бога. На нього покладалися офіцери. Йому не потрібен був наказ. Йому треба було сказати: "Мішань, виручи". Він інколи не відмовляв", - розповів товариш по службі Олександр Куса.

Михайло Старостін загинув під час обстрілу поблизу селища Водяне.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Субота на Донбасі почалася без обстрілів

"Усі кар'єрні сходинки від командира взводу до командира батальйону прошов разом з Михайлом. Михайло від матроса навідника оператора БМП-2 до головного сержанта взводу. Ми все пробили разом", - розповів командир батальйону морської піхоти Віктор Сікоза.

У Михайла Старостіна залишились мати, дружина і троє сестер.

Від російського обстрілу загинули сержант Володимир Володимирович Бондарюк і старший сержант Михайло Григорович Старостін. Про це повідомляють у пресцентрі 36-ї окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського.

Зараз ви читаєте новину «Попрощалися із загиблим морпіхом Михайлом Старостіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі