пʼятниця, 04 листопада 2016 11:16

Понад півсотні бійців і волонтерів зареєструвалися на бал "Мужність і грація"

Понад півсотні бійців і волонтерів зареєструвалися на бал "Мужність і грація"
Укрінформ

Бійці АТО та волонтери активно готуються до першого в Україні різдвяного балу "Мужність і грація". Свято для них організовують ОДА та Центр допомоги учасникам АТО. Зараз зареєструвалися понад півсотні охочих. Про це повідомив очільник регіону Валентин Резніченко, передає Дніпропетровська ОДА.

Уже минула перша репетиція. Реєстрація триває.

"Облдержадміністрація допомагає бійцям швидше адаптуватися до мирного життя. Хлопці проходять реабілітацію не лише в лікарнях і санаторіях, а й під час освітніх курсів, спортивних змагань. Наприкінці грудня для бійців і волонтерів організовуємо перший в Україні різдвяний бал "Мужність і грація". З такою ініціативою виступили самі бійці — ми її підтримали. На свято танцю вже записалися понад півсотні охочих. Реєстрація триває", — наголосив голова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Генштабі розказали про мобілізацію

Різдвяний бал "Мужність і грація" відбудеться 24 грудня в культурно-спортивному центрі "Шинник". Охочі взяти участь можуть зареєструватися. Заявки приймають також у Центрі допомоги бійцям АТО при обласній адміністрації.

Президент Петро Порошенко заявив, що усі військовослужбовці, призвані під час 6-ї хвилі мобілізації, повернулися додому.

Зараз ви читаєте новину «Понад півсотні бійців і волонтерів зареєструвалися на бал "Мужність і грація"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі