понеділок, 10 липня 2017 10:02

Полонений бойовик розповів як перетнув кордон із Росією

Полонений бойовик розповів як перетнув кордон із Росією
Росія засилає найманців на Донбас в цивільному одязі. Фото twitter.com

Російський військовий Віктор Агєєв, який потрапив у полон до українських воїнів на Луганщині, розповів як перетнув кордон із Росією в цивільному одязі.

Про це він розповів у коментарі ТСН.

"Я - військовослужбовець. Допомагати поїхав. Луганській народній республіці. Можна сказати, я сам зголосився. Хотів їхати. Дізнався, що можна підписати контракт вже тут в ЛНР і продовжувати служити наче в російській військовій частині. Перед Луганськом побув 4 дні у частині і підписав контракт. Одразу поїхав у Луганськ. Їхав у цивільному, а в сумці була військова форма російська. Копія контакту залишилась із речами в Алчевську", - сказав Віктор Агєєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський полонений озвучив зарплату у бойовиків.

У Луганській області потрапив у полон російський військовослужбовець Віктор Агєєв, призваний в Алтайському краї і який служив за контрактом.
Мати Віктора Агєєва, його друзі та колишні товариші по службі підтвердили, що після строкової служби той залишився служити в армії за контрактом, який підписав у березні 2017 року.

Зараз ви читаєте новину «Полонений бойовик розповів як перетнув кордон із Росією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі