понеділок, 22 січня 2018 12:59

Показали будинок працівника "міністерства держбезпеки" ЛНР після вибуху
4

На Луганщині підірвали будинок терориста "МДБ" Мірошниченка
Фото: Депо.Донбас
На Луганщині підірвали будинок терориста "МДБ" Мірошниченка
На Луганщині підірвали будинок терориста "МДБ" Мірошниченка
На Луганщині підірвали будинок терориста "МДБ" Мірошниченка

На окупованій російськими терористами Луганщині, біля будинку члена "МГБ" ЛНР Юрія Мірошниченка пролунав вибух.

Коли саме це трапилось, не зазначається, передає "Депо.Донбас".

Терорист Мірошниченко - колаборант, який був співробітником силових органів України, але перейшов на бік ЛНР у 2015 році. Він перебуває у базі "Миротворця".

"При цьому повідомляється, що "на момент спланованої операції по переходу на бік ЛНР перебував у відрядженні на території Франції"", - зазначається.

В "МГБ" повідомляють, що на Мірошніченка був здійснений замах, про підготовку якого окупанти знали ще у лютому 2017 року. У підготовці теракту звинуватили українські спецслужби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Терорист "Призрака", диверсанти, інформатор: у СБУ розповіли, хто відсидить 10 років

"Він був колишнім співробітником посольства України у Франції, але разом із своїм братом - співробітником Служби зовнішньої розвідки (СЗР) України Олексієм Мірошниченком перейшов до ЛНР. Спочатку вони втекли на Росію, а потім перетнули непідконтрольну Україні ділянку кордону і потрапили на окуповану Луганщину", - йдеться у повідомленні.

З'явилися фото автобуса, розстріляного бойовиками ДНР біля Волновахи. На тимчасово непідконтрольній Україні території Донецької області російські терористи-найманці обстріляли автобус із цивільними особами у районі контрольного пункту в'їзду-виїзду "Оленівка".

Зараз ви читаєте новину «Показали будинок працівника "міністерства держбезпеки" ЛНР після вибуху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі