вівторок, 20 червня 2017 16:14

Під час бойового завдання безвісти зник полковник

Під час бойового завдання безвісти зник полковник
У зоні АТО безвісно зник полковник Фото: Корреспондент.net

У Луганській області під час бойового завдання зник український офіцер, полковник Нацгвардії.

За попередніми даними, офіцер перебуває у полоні бойовиків. Про це повідомили у прес-службі Нацгвардії України.

"Під час виконання бойового завдання в зоні АТО (Луганська область) в результаті бойового зіткнення зник безвісти офіцер Нацгвардії полковник Олександр Бойко", - передають у прес-службі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День жалоби на Миколаївщині - 23-річний воїн загинув у зоні АТО

За непідтвердженими даними, полковника нібито утримує один із терористичних підрозділів ОРДЛО. Командування НГУ намагається домовитися з бойовиками щодо його обміну та передачі. Представники громадських організацій також беруть участь у пошуку зниклого військового.

Дружина Олександра Бойка на своїй сторінці у Facebook зазначила, що військовий зник ще 3 червня. За її словами, згодом з'явилася інформація, що чоловік загинув. Але ні українське керівництво, ні бойовики не знайшли його тіло.

Раніше Служба безпеки України підтвердила, що в окупованому Донецьку зник український журналіст і публіцист, який писав під псевдонімом Станіслав Васін. Після цього мати зниклого у Донецьку перестала виходити на зв'язок.

Зараз ви читаєте новину «Під час бойового завдання безвісти зник полковник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі