пʼятниця, 18 лютого 2022 02:22

Спецтема: Ворог біля українського кордону

Окупанти збираються евакуювати населення з ОРДЛО - Генштаб

Окупанти збираються евакуювати населення з ОРДЛО - Генштаб
З ОРДЛО збираються евакуювати населення. Фото: Укрінформ

Бойовики готують евакуацію населення в окупованих районах Донецької області (ОРДЛО - Gazeta.ua) через можливе загострення ситуації.

"За інформацією, у деяких населених пунктах на тимчасово окупованій території, зокрема у Донецьку, планується евакуація місцевого населення у зв'язку з можливим загостренням", - повідомив головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, повідомили у Генеральному штабі Збройних сил України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна не планує обстрілів чи наступальних операцій на Донбасі - головнокомандувач ЗСУ

Відповідальність за ситуацію на тимчасово окупованих територіях має держава-окупант Російська Федерація. У ЗСУ зазначили, що будь-яка шкода, яка може бути завдана людям або об'єктам інфраструктури на тимчасово окупованих територіях, є провокацією.

Україна інформує міжнародні організації про провокації, які влаштовує РФ.

З вечора 16 лютого до ранку наступного дня спеціальна моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала близько півтисячі вибухів уздовж лінії розмежування на сході України. У більшості вибухів зафіксовано в районах населених пунктів Станиця Луганська та Золоте.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти збираються евакуювати населення з ОРДЛО - Генштаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі