четвер, 07 жовтня 2021 07:23

Окупанти на Донбасі гатили з гранатометів і кулеметів

Окупанти на Донбасі гатили з гранатометів і кулеметів
Українські воїни контролюють ситуацію в районі проведення операції Об'єднаних сил з відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації. Фото: facebook.com/pressjfo.news

Протягом минулої доби, 6 жовтня, в районі проведення операції Об'єднаних сил зафіксовано шість порушень режиму припинення вогню.

Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає, повідомили в штабі.

Зазначається, що російські окупанти гатили в напрямку Нью-Йорка й Кримського на Донеччині зі станкових протитанкових гранатометів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики на Донбасі продовжують стягувати важке озброєння - ОБСЄ

Поблизу Новолуганського на Луганщині противник тричі обстріляв наші позиції - зі стрілецької зброї та з підствольних гранатометів. У районі Південного окупанти прицільно стріляли з ручних протитанкових та автоматичних станкових гранатометів, а також великокаліберних кулеметів.

Наші захисники відкривали вогонь у відповідь та змусили ворога припинити вогневу активність.

Станом на ранок 7 жовтня порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

За вісім років окупації Росією територій на Сході України загинули майже 14 тис. українців. Серед них чотири тисячі цивільних осіб, зокрема 152 дитини. 34 тис. поранені.

За політичними й релігійними звинуваченнями 121 громадянин України перебуває у в'язницях окупованого Криму й Росії. Зокрема, 86 кримських татар. 71 особу вже засудили на тривалі терміни.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти на Донбасі гатили з гранатометів і кулеметів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі