пʼятниця, 28 липня 2017 07:02

Один загиблий та п'ятеро поранених: українських військових обстріляли 22 рази

Один загиблий та п'ятеро поранених: українських військових обстріляли 22 рази
За минулу добу, незаконні збройні формування 22 рази порушили перемир'я. Фото: facebook.com

За минулу добу, незаконні збройні формування 22 рази порушили перемир'я. П'ятеро наших бійців отримали поранення, один загинув. У свою чергу сили АТО 12 разів застосовували зброю.

З 18 години і до опівночі бойовики продовжили порушувати режим тиші практично вздовж усієї лінії розмежування.

На луганському напрямку зі стрілецької зброї і гранатометів бойовики били по наших позиціях у Кримському, Новозванівці, Новотошківському. В районі Попасної бойовики застосовували міномети калібру 120 та 82 міліметри, а по Троїцькому вели вогонь з озброєння БМП, повідомив прес-центр штабу АТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт розповів, навіщо Росії проект "Малоросія"

На маріупольському напрямку, ввечері, під мінометний вогонь ворога потрапили опорні пункти сил АТО у Павлополі та Водяному. А по Талаківці, бойовики тричі били з гранатометів і стрілецької зброї.

Близько 20 години, злочинці півтори години вели вогонь з мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів по українських укріпленнях неподалік Авдіївки, що на донецькому напрямку. Внаслідок цього обстрілу один український військовий отримав поранення.

Напередодні, козацький отаман Микола Козіцин у Росії заявив, що Донбас більше не захищатиме й буде відновлювати Київську Русь.

Зараз ви читаєте новину «Один загиблий та п'ятеро поранених: українських військових обстріляли 22 рази». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі