середа, 03 квітня 2019 02:59

ОБСЄ зафіксувала на Донбасі майже 200 вибухів

ОБСЄ зафіксувала на Донбасі майже 200 вибухів
На Донбасі знову лунають вибухи. Фото: РБК

СММ ОБСЄ спостерігала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню на Донеччині, зафіксувавши, серед іншого, близько 200 вибухів.

"У Донецькій області Місія констатувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню, зафіксувавши, серед іншого, близько 200 вибухів, якщо порівнювати з попередньою добою (приблизно 75 вибухів)", - йдеться у звіті Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні.

Більшість порушень режиму припинення вогню зафіксовано в районах на південний схід від н. п. Чермалик (підконтрольний урядові, 31 км на північний схід від Маріуполя).

Натомість у Луганській області Місія констатувала зменшення кількості порушень режиму припинення вогню, тимчасом зафіксувавши більше вибухів (близько 25), якщо порівнювати з попередньою добою (9 вибухів).

Більшість порушень режиму припинення вогню зафіксовано на ділянці розведення в районі н. п. Золоте (підконтрольний урядові, 60 км на захід від Луганська).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військові проведуть випробування новітніх ракетних комплексів

Команда СММ зафіксувала свіжі пошкодження житлових будинків і будівлі школи в Золотому-2 (Карбоніті) і Золотому-5 (Михайлівці). Спостерігачі також зафіксували свіжі вирви біля Калинового-Борщуватого та Новотроїцького. Місія зафіксувала порушення режиму припинення вогню на ділянці розведення сил і засобів у районі Золотого та поблизу ділянки розведення в районі Станиці Луганської.

Зараз ви читаєте новину «ОБСЄ зафіксувала на Донбасі майже 200 вибухів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі