вівторок, 06 березня 2018 15:22

"Немає людини - немає проблем" - у штабі АТО розповіли, як росіяни розправляються з найманцями

"Немає людини - немає проблем" - у штабі АТО розповіли, як росіяни розправляються з найманцями

Російські командири списують вбитих бойовиків "заднім" числом, аби не виплачувати компенсації рідним.

Про це повідомляють у Прес-центрі Штабу АТО.

"За чотири роки чимало "руських патріотів" згинуло на Донбасі, ще певну частину потовкли нещодавно в Сирії. Навіть Івану-дурневі стало б зрозуміло, що час накивати п'ятами в інші спокійніші місцини.

Ще однією, не менш важливою мотиваційною складовою для найманців є мародерство. Проте зараз на тимчасово окупованому Донбасі грабувати вже просто немає що: все цінне обладнання та майно вивезли у Росію "гуманітарні конвої", крадені автомобілі час від часу знаходять у країнах, що мають спільні кордони з країною-агресором, а місцеві мешканці настільки зубожілі, що забрати у них можна лише думку й сон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Божевільний педофіл" - Росія відхрестилася від полоненого Покусаєва

Саме тому серед так званого командування російських-окупаційних військ вже давно введено практику списувати бійця заднім числом – аби не платити компенсацію родині. Останній такий приклад зафіксовано в одному з бандформувань на приазовському напрямку, де найманця з позивним "Шиш (а)" 1996 року народження, який загинув 21 лютого звільнили у той же день, але з 17-го лютого. Без виплат родині за його злочинну роботу. Немає людини - немає проблем", - розповіли в Штабі.

Російські офіцери, які приїхали воювати з українськими військами на Донбас, пиячили та привласнювали гроші місцевих бойовиків. Про це розповів 21-річний житель Горлівки, який у травні 2014 року вступив у ряди бойовиків ДНР.

Зараз ви читаєте новину «"Немає людини - немає проблем" - у штабі АТО розповіли, як росіяни розправляються з найманцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі