субота, 02 березня 2019 09:12

Напружені обстріли та поранення: минула доба в ООС

Напружені обстріли та поранення: минула доба в ООС
Позиції українських воїнів обстрілювали із забороненої зброї. Фото: obozrevatel.com

На Донбасі протягом минулої доби бойовики 4 рази порушили режим припинення вогню, тричі з яких застосували озброєння, заборонене Мінськими домовленостями. Один український воїн був поранений.

"У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" окупанти здійснили обстріл позиції наших захисників біля населеного пункту Піски з мінометів калібру 82 мм", - зазначили в штабі.

Також окупанти вели прицільний вогонь у смузі "Північ": з мінометів 120-го калібру - поблизу селища Новолуганське, з мінометів калібру 82 мм та великокаліберних кулеметів - біля Новотошківського, та з гранатометів різних систем і стрілецької зброї - у районі населеного пункту Шуми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від поранень помер боєць ЗСУ Ігор Джигринюк

За даними розвідки, 1 березня одного окупанта поранили.

У терористів на Донбасі є як мінімум 22 реактивні системи "Град". Спостерігачі Спеціальної моніторингової місії Організації з безпеки і співпраці в Європі заявляють, що зафіксували системи залпового вогню на окупованій частині Донбасу.

Зараз ви читаєте новину «Напружені обстріли та поранення: минула доба в ООС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі