пʼятниця, 30 червня 2017 18:51

Найгарячіше було на Донецькому напрямку - штаб АТО

Найгарячіше було на Донецькому напрямку - штаб АТО
З початку доби бойовики 13 разів обстрілювали оборонні укріплення українських захисників. Фото: Телеграф

З початку доби бойовики 13 разів обстрілювали оборонні укріплення українських захисників.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"На Приморському напрямку загарбники чотири рази застосовували зброю проти підрозділів сил АТО. Ще до світанку бойовики, використовуючи гранатомети та стрілецьку зброю різних калібрів, обстріляли позиції в районі Гнутового, Широкиного та Лебединського. А ближче до вечора противник з напрямку тимчасово окупованої Старомихайлівки вів вогонь зі станкового протитанкового гранатомету по оборонцях Красногорівки", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибух у центрі Донецька: є загиблі

Донецький напрямок. Саме на цій ділянці лінії зіткнення проросійські незаконні збройні формування сконцентрували вогневу активність. Зокрема, не припиняються бої поблизу Авдіївки та Кам'янки. З опівночі окупанти били з піхотного озброєння. Пізніше, обстрілюючи опорні пункти, противник до згаданих вогневих засобів додав міномети калібру 82 мм, протитанкові ракетні комплекси та знову бив з озброєння танків. Особливо активно бойовики вели вогонь біля Кам'янки. Окрім того, на цьому напрямку злочинці ще зранку обстріляли з гранатометів та великокаліберних кулеметів українських воїнів, котрі тримають оборону неподалік Верхньоторецького.

Луганський напрямок. Тут сьогодні встановилась відносна тиша. Лише в районі Новоолександрівки ще в першій половині дня по українських армійцях відкривав вогонь ворожий снайпер.

За минулу добу бойовики 22 рази обстріляли позиції ЗСУ.

Зараз ви читаєте новину «Найгарячіше було на Донецькому напрямку - штаб АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі