неділя, 14 травня 2017 18:53

На Луганському напрямку окупанти вдарили із 152 мм артилерії - штаб АТО

На Луганському напрямку окупанти вдарили із 152 мм артилерії - штаб АТО
З початку доби бойовики 24 рази відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України. Фото: Слово и Дело

З початку доби бойовики 24 рази відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Приморський напрямок. Зранку бойовики обстріляли позиції біля Широкиного зі 120-мм мінометів. По Гнутовому та Павлополю били з гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Зі стрілецької зброй, а також великокаліберних кулеметів, противник вів вогонь по Водяному", - йдеться у повідомленні.

На Луганському напрямку рано вранці бойовики біля Новозванівки вдарили із заборонених Мінськими домовленостями артилерійських систем калібру 152 мм. Там же застосовували міномети калібру 82 мм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніякої стіни і подарунків Путіну - Порошенко про Донбас

"Донецький напрямок. Зафіксована найбільша кількість збройних провокації з боку противника. Зі 120-мм мінометів проросійські бандформування обстрілювали українських воїнів в районі Авдіївки, Кам'янки, Зайцевого та Верхньоторецького", - йдеться у повідомленні.

У Донецькій області на передових позиціях зони проведення антитерористичної операції на міні підірвалася група російських військових.

Зараз ви читаєте новину «На Луганському напрямку окупанти вдарили із 152 мм артилерії - штаб АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі