середа, 27 грудня 2017 01:05

На Донбас вилетів літак із представниками української влади

На Донбас вилетів літак із представниками української влади
Найбільший обмін полоненими за всі роки АТО на Донбасі відбудеться 27 грудня.

З Києва на Донбас вилетів літак із представниками української влади, які організовуватимуть та супроводжуватимуть обмін заручниками у форматі 74 українці на 306 бойовиків. Це буде найбільший обмін за всі роки АТО на Сході України.

"З омбудсменом Лутковською, представниками Генпрокуратури, експертами мінської гуманітарної групи, представниками СБУ і Міноборони вилітаємо на Донбас. Навіть у літаку - працюємо", - написала у Facebook учасниця гуманітарної підгрупи, перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко.

Делегація долетіла до Харкова, де відвідали в'язницю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Велике звільнення полонених ОРДЛО опинилось на межі зриву

Нагадаємо, у середу, 27 грудня, відбудеться довгоочікуваний обмін заручниками. Згідно з попередніми домовленостями, 74 громадян України обміняють на 306 затриманих терористів та кадрових російських військовиків. Наразі окупанти утримують понад 160 наших співгромадян. Але за півтора року переговорів бойовики підтвердили лише 97. Інших доведеться шукати й далі.

Зараз ви читаєте новину «На Донбас вилетів літак із представниками української влади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі