вівторок, 31 липня 2018 11:02

На Донбасі українські військові шукають диверсантів

На Донбасі українські військові шукають диверсантів
Мешканців міста радять 31 липня і 1 серпня без нагальної потреби не покидати своїх домівок. Фото: expres.ua

31 липня та 1 серпня у м. Лисичанськ Луганської обл. українські військові проводять заходи з протидії терористичним і диверсійним загрозам.

"У зв'язку із проведенням превентивних заходів з протидії терористичній і диверсійній загрозам у місті Лисичанськ Луганської області командування Об'єднаних сил закликає мешканців міста не покидати без нагальної потреби своїх домівок. Дотримуватися правил особистої безпеки та поводження з підозрілими предметами, вибухонебезпечними речовинами", - повідомив у Facebook прес-центр ООС.

Місцевим жителям у разі потреби пересування містом необхідно мати при собі документи, що посвідчують особу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Для чого бойовикам безпека" - знайшли сховок пошкоджених боєприпасів

"Ситуація з антитерористичною загрозою знаходиться під контролем. У випадку отримання інформації про причетність невідомих осіб до ДРГ або терористичних підрозділів бойовиків, негайно повідомляйте чергові служби", - наголосили у прес-центрі.

30 липня військова контррозвідка на Донеччині затримала військовослужбовців Збройних сил України, які розкрадали пальне. Воно призначалося для військової техніки, яка задіяна в операції Об'єднаних сил.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі українські військові шукають диверсантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі