вівторок, 23 січня 2018 09:45

Світ готує нову програму тиску на Путіна - розвідка

Світ готує нову програму тиску на Путіна - розвідка
Мінські угоди посилять новою програмою. Фото ria.ru

На міжнародному рівні неофіційно сформована програма тиску на Росію, яка змусить її діяти за світовими правилами і зможе допомогти вирішити конфлікти.

"Мінські угоди не допоможуть припинити вплив російського президента Володимира Путіна на окуповані території Донбасу. Тому існує необхідність формування більш потужного механізму впливу на Росію. В даному форматі будуть прописані кроки щодо повернення Криму. В новому документі напрацьовано 18 пунктів, на які Путін погодиться – на те, що він буде учасником врегулювання. Йому дається навіть шанс – ти не вигнанець, а учасник, але дій за цими правилами в інтересах міжнародної безпеки, України і так само в інтересах Росії. У разі такого поєднання інтересів він не буде просто стороною чи не стороною конфлікту, він буде учасником цих великих домовленостей і не буде ідентифікуватися лише як сторона в нашій ситуації. Він буде відповідальний за низку проблем, в тому числі – за вихід з України ", - повідомив Микола Маломуж, екс-голова Служби зовнішньої розвідки України, повідомляє в ефірі "Апостроф".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Путіна радіють, що захистили населення Криму.

Чиновники повідомили в інтерв'ю американському виданню, що саме рішення Сполучених Штатів Америки про постачання зброї в Україну допомогло "підштовхнути" Москву до повернення за стіл переговорів.

Зараз ви читаєте новину «Світ готує нову програму тиску на Путіна - розвідка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі