субота, 16 січня 2016 15:56

Кучма, Геращенко і Зубко обговорили роботу пропускних пунктів в АТО

Кучма, Геращенко і Зубко обговорили роботу пропускних пунктів в АТО
В суботу Леонід Кучма і віце-прем'єр-міністр України Геннадій Зубко обговорили роботу контрольно-пропускних пунктів вздовж лінії зіткнення в зоні АТО. Автор: www.sockraina.com

В суботу Леонід Кучма і віце-прем'єр-міністр України Геннадій Зубко обговорили роботу контрольно-пропускних пунктів вздовж лінії зіткнення в зоні АТО. Про це повідомила прес-секретар Кучми Дарка Оліфер, передає "Інтерфакс".

Представник України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко і голова Держагентства України з питань відновлення Донбасу Вадим Черниш також стали учасниками зустрічі.

"Основна тема розмови - робота контрольно-пропускних пунктів уздовж лінії зіткнення в зоні АТО. Безпосередньо пропускною системою опікуються представники силових структур, а побутовою частиною роботи цих пунктів - військово-цивільні адміністрації Донецької та Луганської областей, зокрема, відведенням землі для цих пунктів, їх електропостачанням, встановленням туалетів, пунктів обігріву, вивезенням сміття тощо", зазначила Оліфер.

Під час зустрічі обговорювалась робота гуманітарно-логістичних центрів і питання їх подальшого удосконалення, написала у соцмережі прес-секретар Кучми.

"Геннадій Зубко запевнив Леоніда Кучму в якнайшвидшому вирішенні всіх питань, пов'язаних із повноцінною роботою контрольно-пропускних пунктів", написала вона.

Також учасники обговорювали активізацію співпраці з Міжнародним Комітетом Червоного Хреста з пошуку зниклих безвісти.

"Це питання постійно стоїть на порядку денному засідань Тристоронньої контактної групи в Мінську", - пояснила Оліфер.

Зараз ви читаєте новину «Кучма, Геращенко і Зубко обговорили роботу пропускних пунктів в АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі