четвер, 16 березня 2017 11:05

Капітуляція Ахметова: олігарх повністю втратив контроль над підприємствами в ЛНР та ДНР

Капітуляція Ахметова: олігарх повністю втратив контроль над підприємствами в ЛНР та ДНР
Рінат Ахметов український підприємець, промисловець, мільярдер, найбагатша людина України

Фінансово-промислова група СКМ заявила про повну втрату контролю над усіма активами, розташованими на окупованих територіях у Донецькій і Луганській областях. Власником фінансово-промислової групи є український олігарх Ринат Ахметов.

Відповідну заяву опубліковано на сайті СКМ.

"Група СКМ заявляє, що з 15 березня 2017 роки не контролює роботу своїх активів, розташованих на тимчасово неконтрольованих територіях Донецької та Луганської областей", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Робітники націоналізованих ДНР підприємств бояться не отримати зарплату

"Ми змушені прийняти рішення про припинення своєї діяльності в тимчасово неконтрольованих українською владою окремих районах Донецької і Луганської областей", - наголошується в повідомленні.

"Ми робитимемо все можливе для відновлення верховенства права та поновлення роботи наших підприємств у рамках правового поля, включаючи звернення до українських і міжнародних судів", - заявили в СКМ.

Жителі самопроголошеної ДНР невдоволені так званою націоналізацією українських підприємств. Працівники "націоналізованих" підприємств обурюються низьким рівнем зарплати й затримками з її виплатою.

Зараз ви читаєте новину «Капітуляція Ахметова: олігарх повністю втратив контроль над підприємствами в ЛНР та ДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі