пʼятниця, 18 грудня 2015 14:33

Кабмін вважає Маріуполь і Краматорськ окупованими

 

Маріуполь внесли у список міст у зоні АТО і фактично прирівняли до окупованого Донецька. В результаті необачних рішень Кабінету міністрів України, з 8 грудня Державний реєстратор припинив працювати на території Маріуполя і Краматорська.
У зв`язку з цим, у двох найбільших містах на підконтрольній Києву частині Донецької області повністю припинено реєстрацію будь-яких договорів продажу й придбання нерухомості, реєстрації та перереєстрації підприємств.
"Я, на жаль, дізнався про таке рішення Кабміну постфактум. Законодавець приймає закони, вибачте за тавтологію, не радячись з обласними адміністраціями, ось і виходять такі казуси. Зараз ми терміново вирішуємо питання щодо внесення відповідних змін до законодавства. На жаль, без законодавців зробити цього неможливо", - сказав керівник військово-цивільної адміністрації Донецької області Павло Жебрівський.

Зараз ви читаєте новину «Кабмін вважає Маріуполь і Краматорськ окупованими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі