понеділок, 23 травня 2022 12:17

Спецтема: Війна Росії проти України

Зґвалтування дітей і мародерство: окупанти обговорили "новини" в частині

Зґвалтування дітей і мародерство: окупанти обговорили "новини" в частині
Російські окупанти в Україні - це ґвалтівники та мародери. Фото: скріншот з відео

Масові злочини, серед яких зґвалтування та мародерство, давно стали ознакою російських військових в Україні. Окупанти обговорюють скоєні звірства як звичайні новини.

Про це свідчить перехоплена розмова Головним управлінням української розвідки, яку оприлюднили у Facebook 23 травня.

На записі розмовляють двоє окупантів із так званої ДНР. Обидва діляться враженнями від перебігу подій у їхній частині. Нещодавно їх попередили, що обіцяної ротації можна не чекати.

"Жодних обмінів не буде, можете не сподіватися. Доки Донецьку й Луганську область не "звільнять", взагалі за ротацію можете забути. А далі ми не рухаємося, бо все угрупування перебуває в ДНР (ОРДО. - Gazeta.ua). Коли вони там закінчать, перекидають сюди війська і почнемо рухатися", - сказав один з окупантів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Три танкісти зґвалтували 16-річну дівчинку" - російський терорист розвеселив дружину

Обговоривши службові перспективи, співрозмовники вирішили поговорити про злочинність в окупаційній армії.

"Розповідали за 125-й полк. Аж до того, що зґвалтували 8-річну дівчинку. Мародерство. "Віджали" в когось заправку. У людей забирали пальне, через цю заправку продавали. Командир полку, командири батальйонів. І помічники командирів батальйонів", - каже деенерівець.

Також окупант попередив співрозмовника, щоб той був обережнішим. Водночас бідкається, що досі не може зрозуміти, чому його залучили до "спецоперації" Росії.

Обережно, запис містить ненормативну лексику

За місяць роботи на Київщині поліція виявила 13 потерпілих від сексуальних злочинів, скоєних російськими окупантами. Правоохоронці опрацювали 21 населений пункт, опитали 340 осіб, виявили 13 потерпілих від сексуальних злочинів.

Триває досудове розслідування у двох кримінальних провадженнях за фактами зґвалтувань.

Зараз ви читаєте новину «Зґвалтування дітей і мародерство: окупанти обговорили "новини" в частині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі