субота, 30 червня 2018 15:54

Хотів зробити біометричний паспорт - затримали бойовика з Донецька

Хотів зробити біометричний паспорт - затримали бойовика з Донецька
У Харкові затримали бойовика ЛНР. Фото: Facebook

Поліцейські в Луганській області затримали на підконтрольній українській владі території 37-річного жителя окупованого Донецька. Він був членом незаконного збройного формування ЛНР.

Про це в Facebook повідомила речник ГУ Нацполіціі в Луганській області Тетяна Погукай.

Затриманий намагався потрапити до Харкова і оформити закордонний паспорт. У травні 2015 року його змусили вступити до ЛНР, бойовики намагалися відібрати у нього житло в окупованому Донецьку. 6 місяців він був радіотелефоністом в одній з рот ЛНР в Алчевську, пізніше звільнився за власним бажанням. Своє звільнення він пояснив тим, що дружина повинна була скоро народити дитину, і він вирішив покинути формування, поки його підрозділ не брав участі в бойових діях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія кинула своїх: на Донбасі захопили в полон бойовиків з ветпаспортами

Після цього він повернувся в Донецьк, де почав займатися пасажирськими перевезеннями. Зароблених грошей вистачало тільки на продукти харчування, і чоловік вирішив зробити собі закордонний паспорт в Харкові і відправитися на заробітки до Польщі.

Чоловіку загрожує тюремне ув'язнення на термін від двох до п'яти років.

Військовослужбовці ЗСУ затримали на Донбасі двох бойовиків, які збирали розвідувальні дані на користь російсько-окупаційних військ. Затримані мали проблеми із законом, а один із них перебуває у розшуку на території України.

Зараз ви читаєте новину «Хотів зробити біометричний паспорт - затримали бойовика з Донецька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі