середа, 11 січня 2023 07:04

Спецтема: Війна Росії проти України

Генштаб повідомив хороші новини з передової

Генштаб повідомив хороші новини з передової
Українські ракетники і артилеристи уразили три пункти управління ворога. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

В Україні розпочалася 322-га доба російського широкомасштабного вторгнення. Учора підрозділи Збройних сил України відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Гряниківка Харківської області, Стельмахівка на Луганщині, а також Спірне, Роздолівка, Веселе, Бахмут, Кліщіївка, Майорськ, Водяне, Невельське, Красногорівка, Мар'їнка і Пречистівка на Донеччині.

Водночас авіація Сил оборони протягом поточної доби завдала 14 ударів по районах зосередження противника, а також чотири удари по позиціях його зенітно-ракетних комплексів, повідомив Генеральний штаб ЗСУ вранці 11 січня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аналітики ISW показали, що відбувається на фронті: свіжі карти боїв

"Українські ракетники і артилеристи уразили три пункти управління, дві позиції російських ракетних військ та артилерії і вісім районів зосередження живої сили окупантів", – ідеться в повідомленні.

Захоплення росіянами Соледара на Донбасі не означатиме, що місто Бахмут Донецької області опиниться в оточенні.

Російські окупанти не захопили Соледар, а інформація та заяви про нібито контроль над населеним пунктом, що поширюються ними, не відповідають дійсності, йдеться у новому звіті аналітиків американського Інституту вивчення війни ISW.

Зараз ви читаєте новину «Генштаб повідомив хороші новини з передової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі