субота, 26 листопада 2022 07:34

Спецтема: Війна Росії проти України

Де всипали окупантам: гарні новини з фронту від ЗСУ

Де всипали окупантам: гарні новини з фронту від ЗСУ
Воїни ракетних військ і артилерії за поточну добу уразили пункт управління, п'ять районів зосередження особового складу та ОВТ росіян. Фото: facebook.com/pressjfo.news

За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки російських окупантів в районах населених пунктів Яковлівка, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Опитне, Первомайське, Красногорівка та Невельське Донецької області.

Авіація Сил оборони протягом доби завдала 14 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України вранці 26 листопада. А також чотири ‒ по позиціях зенітно-ракетних комплексів ворога.

"Воїни ракетних військ і артилерії за поточну добу уразили пункт управління, п'ять районів зосередження особового складу та ОВТ росіян, а також два інші важливі об'єкти противника", ‒ йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Третина переданих Україні гаубиць перебувають у неробочому стані – New York Times

Підтвердили втрати противника за 24 листопада на тимчасово окупованій частині Запорізької області.

"ЗСУ в місті Мелітополь знищили склад боєприпасів окупантів, близько 50 росіян отримали поранення різного ступеня тяжкості. Два склади ліквідували у Василівському районі. Тут до 130 окупантів поранено, також знищили сім одиниць військової техніки різного типу. Кількість ліквідованого особового складу ворога уточнюється", ‒ звітує Генштаб.

Російські війська у тимчасово окупованому Криму активно готуються до оборони півострова. Там, зокрема, облаштовують позиційні райони на півночі Джанкойського району.

Зараз ви читаєте новину «Де всипали окупантам: гарні новини з фронту від ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі