пʼятниця, 04 жовтня 2019 07:21

"Формула Штайнмаєра" - це легалізація бандитів: як реагують на передовій на підписання документа

"Формула Штайнмаєра" - це легалізація бандитів: як реагують на передовій на підписання документа
У Мінську домовились про початок розведення військ у населених пунктах Петрівське та Золоте на лінії фронту на Донеччині. Фото - Депо

"Формула Штайнмайєра" є "легалізацією бандитів" через "начебто вибори".

Підписання документа - це фактично здача державних інтересів. Таку заяву зробив учасник війни на Донбасі Гліб Бабич.

"Я не буду розписуватися за всіх, висловлю свою особисту думку. План Штайнмайєра – це здача державних інтересів. Це невідворотна легалізація всього того, що зараз є на Донбасі. Це легалізація бандитів через начебто "вибори". Там ідеться про те, що будуть проведені вибори начебто за законами України, але контролювати це буде тільки ОБСЄ", – заявив ветеран АТО, передає "Обозреватель".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Формула Штайнмаєра: Зеленський записав відеозвернення

На його думку, домовленість про виведення з ОРДЛО всіх збройних формувань виконуватися не буде.

"Росія зараз не визнає своєї присутності на Донбасі. Тому, якщо Росія каже – ок, тут нас більше немає, то нічого не зміниться. Вибори можуть відбуватися тільки після того, як Україна відновить контроль над всією територією Донбасу і, звісно, над кордоном між нами і Російською Федерацією. Жодних інших способів реалізації цього не може бути. А потім будуть вибори за законами України", – зазначив він.

У Мінську домовились про початок розведення військ у населених пунктах Петрівське та Золоте на лінії фронту на Донеччині. Україна та Росія підписали так звану "формулу Штайнмаєра". Це план дій для запровадження Мінських угод на окупованій частині Донбасу.

Зараз ви читаєте новину «"Формула Штайнмаєра" - це легалізація бандитів: як реагують на передовій на підписання документа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі