пʼятниця, 08 грудня 2017 15:49

Експерт розкрив плани Кремля по дестабілізації під "миротворчими ініціативами"

Експерт розкрив плани Кремля по дестабілізації під "миротворчими ініціативами"
"Помахуючи ядерною дубиною, Кремль виторговує пом'якшення санкцій" - експерт розповів про цілі миротворчих ініціатив. Фото: Putidorogi-nn.ru

Російська Федерація планує використати "миротворчі" ініціативи по Донбасу для пом'якшення санкційного режиму.

Таку думку висловив військовий оглядач Юрій Карін, для сайту "Апостроф".

За словами експерта, потрібно стежити за діями Москви. Бо недавня заява Міністерства оборони Росії про перемогу над ІДІЛ в Сирії, "миротворчі" ініціативи по Донбасу і скорочення військових витрат свідчать про вимушене перенесення уваги на внутрішні проблеми.

"Продовжуючи демонструвати власну неадекватність і помахуючи ядерної дубиною, Кремль буде виторговувати пом'якшення режиму санкцій або його повне скасування. Але це не означає, що ми можемо розслабитися", - сказав Карін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оприлюднили нову цифру заручників, яких утримують терористи на Донбасі

Крім того, він зауважив, що в Україні і Європі активізуються гібридні методи ведення агресії - інформаційні атаки плюс терористична діяльність.

"Для дестабілізації ситуації будуть використовуватися всі пороки українського суспільства та інститутів влади, всі наявні протиріччя. Всі сили російських спецслужб будуть кинуті на розхитування ситуації всередині країни і погіршення відносин України із західними партнерами", - підсумував Карін.

Накладені санкції щодо Росії діятимуть, поки та не виведе свої сили з Донбасу та поверне Україні контроль над Кримським півостровом. Про це заявив держсекретар США Рекс Тіллерсон.

Зараз ви читаєте новину «Експерт розкрив плани Кремля по дестабілізації під "миротворчими ініціативами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі