четвер, 19 грудня 2019 10:18

"Донбасу - хана, все поросте мохом": чим закінчується "русский мир" в регіоні

"Донбасу - хана, все поросте мохом": чим закінчується "русский мир" в регіоні
Укрінформ Донбас: журналіст спрогнозував майбутнє окупованих територій

Донбас після російського збройного вторгнення вже ніколи не зможе відновити свою економічну міць.

Він, як і тимчасово окупований Крим, стане вічним нагадуванням про сутність "дружби" Росії.

В оточенні президента України Володимира Зеленського все частіше звучать тези про те, що потрібно максимальну кількість людей перевезти, переселити і дати їм можливість переїхати у вільну Україну, висловив прогноз в інтерв'ю YouTube-каналу Після імперії український журналіст Роман Цимбалюк.

"Донбасу – все, Донбасу кришка, хана. Регіону – все. Тобто, він взагалі не несе вже і не буде нести, навіть в разі, якщо трапиться диво, він повернеться до складу України (що я вважаю малореальним на сьогодні), то цієї сили економічної вже не буде. А все чому? Спасибі російським визволителям! Від заводів, фабрик – вони ж все розграбували! Люди поїхали. Нічого там не залишилося. Навіть якщо теоретично Україна дуже швидко, якби росіяни пішли звідти, відновила економічні зв'язки, але цієї могутності донецької вже не буде", – пояснив журналіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від вогню бойовиків у Мар'їнці загинув перехожий

Донбас чекає те, що все поросте там мохом. Але ми будемо жити і розвиватися, спрогнозував Цимбалюк.

"Немає ні людей, ні промислового потенціалу. Донбас і Крим будуть наочним історичним пам'ятником російської зради, російського віроломства і військового вторгнення", – зробив висновок він.

Міністр закордонних справ Вадим Пристайко не виключає відновлення пасажирського та вантажного сполучення з тимчасово окупованими районами Донецької та Луганської областей.

Безумовно, якщо є інфраструктура, тут не складно порахувати, де є автомобільні шляхи, де є залізничні шляхи, і де взагалі можливий перехід людей.

Зараз ви читаєте новину «"Донбасу - хана, все поросте мохом": чим закінчується "русский мир" в регіоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі