понеділок, 16 червня 2014 23:56

Бої на підступах до Луганська: Нацгвардія потіснила бойовиків

Бої на підступах до Луганська: Нацгвардія потіснила бойовиків
Фото: thekievtimes.ua

Сьогодні сили АТО увесь день вели бої на підступах до Луганська. Селище Металіст було повністю зачищено від терористів підрозділами Національної гвардії та батальйону територіальної оборони.

Були знищені блокпости і дві амфібії терористів. Жодний житловий будинок в Металісті не постраждав, жертв серед цивільного населення немає, повідомляє сайт Informator.lg.ua.
Сили АТО вдень ​​повністю контролювали територію селища, але отримали наказ відступити на попередні позиції.

Кулеметна точка сепаратистів, розташована в дачному селищі на висоті біля Щастя, вранці була знищена вогнем українського БТРа.

Автомобільний міст через Сіверський Донець на в'їзді у Щастя вчора був успішно розмінований. У цьому українським військовим допоміг захоплений напередодні польовий командир бойовиків на прізвисько "Батя".

Сьогодні українські військові кілька разів отримували повідомлення про спроби сепаратистів розгорнути установки залпового вогню на підступах до Щастя, однак підтвердженої інформації про підготовку обстрілу українських позицій із "Градів" наразі немає.

Сепаратисти продовжують зміцнювати свої позиції у Кам'янобрідському районі Луганська, очікуючи штурму сьогодні вночі.

Зараз ви читаєте новину «Бої на підступах до Луганська: Нацгвардія потіснила бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі