субота, 01 жовтня 2016 15:28

Бойовики відновили роботу пункту пропуску "Станиця Луганська"

Бойовики відновили роботу пункту пропуску "Станиця Луганська"

Робота контрольного пункту в'їзду / виїзду "Станиця Луганська", призупинена в суботу вранці, поступово нормалізується. Аргументація бойовиків про нібито ремонтні роботи не відповідає дійсності. Про це розповіли у Луганській обласній військово-цивільній адміністрації.

"Робота КПВВ "Станиця Луганська" потроху нормалізується, люди переміщаються в обох напрямках. Всі служби працюють у штатному режимі. Як ми і припускали, ніяких ремонтних робіт на небезпечній ділянці моста терористи не збиралися проводити. Це підтверджують люди, які перейшли з неконтрольованої території в Станицю Луганську", - наводяться слова заступника глави ОВЦА Юрія Клименка на сторінці адміністрації в Фейсбуці.

На його думку, швидше за все, причини "суто політичні: розгойдування ситуації щодо створення нейтральних зон на Луганщині".

"Крім того, завтра в так званій ЛНР "праймеріз", тому, можливо, таким чином вони намагалися утримати потенційних виборців", - додав Клименко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розвідка: На Донбасі один бойовик убив іншого

Як повідомлялося, в суботу вранці представники незаконних збройних формувань в односторонньому порядку з невідомих причин призупинили пропуск осіб через міст у Станиці Луганській. Незабаром пропуск був відновлений.

У Луганській ОВЦА відзначили, що офіційною версією назвали проведення ремонту дерев'яної конструкції, яка закриває пошкоджену частину моста через річку Сіверський Донець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики 34 рази обстрілювали сили АТО

Зараз ви читаєте новину «Бойовики відновили роботу пункту пропуску "Станиця Луганська"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі