пʼятниця, 12 листопада 2021 15:37

Бойовики розгромили з артилерії житлові будинки на Луганщині
3

У четвер, 11 листопада, з 14:43 до 15:23 російські бойовики обстріляли населений пункт Новозванівка у Луганській області. Гатили із забороненої Мінськими домовленостями артилерії.

Про це повідомив пресцентр Операції Об'єднаних сил у Facebook.

Фото: facebook.com/pressjfo.news/

Зазначається, що завдяки оперативно вжитим заходам, цивільних громадян вчасно евакуювали.

"У бік даного населеного пункту окупанти випустили 26 снарядів калібру 122 мм. У результаті обстрілу були зруйновані житлові будинки та господарські споруди на вул. Суворова, 3 та вул. Суворова, 7. Загиблих та поранених серед цивільного населення не зареєстрували", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ опублікувала свідчення головного ката "Ізоляції"

Вирішується питання щодо відновлення зруйнованих будинків.

"Цим обстрілом збройні формування Російської Федерації продемонстрували свою зневагу до життя та здоров'я ні в чому не винних цивільних громадян, які могли опинитись на місці чергового злочину російських окупантів", - наголосили в ООС.

У районі проведення операції Об'єднаних сил на Луганщині під час виконання бойового завдання загинула 24-річна Тетяна Алхімова. Була молодшою сержанткою окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка.

За чотири дні, 10 листопада, під час несення служби у ООС помер військовослужбовець з Кіровоградської області 34-річний Володимир Феняк. Сталося це о 01:50 поблизу Бахмута внаслідок тромбоемболії легеневої артерії.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики розгромили з артилерії житлові будинки на Луганщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі