четвер, 13 квітня 2017 00:46

Бойовики обстріляли шахту "Бутівка", загинув боєць ЗСУ

Бойовики обстріляли шахту "Бутівка", загинув боєць ЗСУ
АТО: "Бутовку" обстреляли из минометов. Фото:

В районі населеного пункту шахта "Бутівка" загинув український військовослужбовець. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Внаслідок обстрілу позицій сил АТО в районі населеного пункту шахта "Бутівка", під час якого противник застосовував міномети калібру 120 мм та 82 мм, загинув військовослужбовець однієї з механізованих бригад, підрозділ якої виконує завдання на Донецькому напрямку", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Терористи 24 рази порушували режим тиші

З початку доби противник застосовував міномети калібру 120 мм і 82 мм поблизу населених пунктів Гнутове, Водяне, шахта "Бутівка". Також міномети калібру 82 міліметри ворог застосував поблизу Мар'їнки та Авдіївки.

З початку доби російсько-окупаційні війська 52 рази порушили "режим тиші". Станом на 18:00 пораненнь зазнали двоє військовослужбовців сил АТО.

Раніше, 12 квітня, президент Петро Порошенко повідомив, що з початку 2017 року від ворожих обстрілів загинуло 69 військовослужбовців Збройних Сил і більше 420 було поранено.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики обстріляли шахту "Бутівка", загинув боєць ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі