середа, 16 серпня 2017 19:57

Бойовики обстріляли представників Червоного хреста на Донбасі

Бойовики обстріляли представників Червоного хреста на Донбасі
Незаконні збройні формування в середу обстріляли населений пункт Зайцеве під час надання гуманітарної допомоги місцевим жителям представниками Міжнародного комітету Червоного Хреста. Фото: 112

Незаконні збройні формування в середу обстріляли населений пункт Зайцеве під час надання гуманітарної допомоги місцевим жителям представниками Міжнародного комітету Червоного Хреста.

Про це повідомили в прес-службі 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади Збройних сил України.

"Про режим припинення вогню під час передачі гуманітарної допомоги мирним жителям окупованій території раніше домовилися представники української сторони СЦКК. Однак уже в обід регулярні війська країни-окупанта відкрили вогонь по житлових будинках, чим спровокували пожежу. Українських військових, які кинулися гасити вогонь, противник обстрілював з РПГ", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики обстріляли Широкине й Водяне з 122 мм артилерії - штаб АТО

Як зазначається, в результаті пожежі і обстрілу ніхто не постраждав. На даний момент пожежа в житлових будинках ще не локалізована.

Терористи почали використовувати спеку. Стріляють запальними патронами по суходолу, провокують загоряння дерев. Коли бійці опиняються в їдучому диму, обстрілюють. Через це поранені троє українських солдат.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики обстріляли представників Червоного хреста на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі