субота, 02 вересня 2017 11:12

Бойовики ЛНР викрали чоловіка на пропускному пункті

Бойовики ЛНР викрали чоловіка на пропускному пункті
Станиця Луганська. Фото: cvu.org.ua

На пропускному пункті "Станиця Луганська" терористи викрали чоловіка 1995 року народження, який підробляв вантажником.

Про це повідомляє прес-служба Харківської правозахисної групи (ХПГ).

Микола Пєтухов жив у селі Верхня Вільхова Станично-Луганського району. Заробляв тим, що носив людям речі з української сторони до пункту пропуску бойовиків. На ці гроші останній рік жив з літньою матір'ю.

"31 серпня близько полудня Микола пройшов КПВВ з боку України. Далі на пункті пропуску з боку бойовиків його зупинили озброєні люди, які про щось розпитувати хлопця. Цьому є свідки. Далі озброєні бойовики відвели Миколу в сторону. З того моменту зв'язок з Миколою Пєтуховим обірвалася і понині про нього нічого не відомо", - пишуть правозахисники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни хотіли продати знайомого у ДНР "на органи"

Мати чоловіка попросила допомогти їм та ОБСЄ.

Тижнем раніше на цьому пропускному пункті бойовики викрали іншого вантажника. За якийсь час тіло зі слідами насильницької смерті знайшли біля кафе в окупованому Луганську.

"Родичі назвали лише ім'я - Олексій", - додали у ХПГ.

Раніше у Луганську окупанти кинули до в'язниці українського блогера Едуарда Неделяєва. Він писав у соцмережі життя в окупованому місті. Йому дали 14 років у в'язниці за "держзраду".

Зараз ви читаєте новину «Бойовики ЛНР викрали чоловіка на пропускному пункті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі