неділя, 01 вересня 2019 09:11

Бойовики 20 разів обстріляли українських військових: є поранений

Бойовики 20 разів обстріляли українських військових: є поранений
Під час обстрілів 31 серпня постраждав український військовий. Фото: аntikor.com.ua

За минулу добу збройні формування РФ та її найманці 20 разів порушили режим тиші. Один український військовий отримав поранення середнього ступеня важкості.

Бойовики стріляли із артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також з озброєння БПМ, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, повідомляють у штабі ООС.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "СХІД" противник цілив 11 разів поблизу Водяного, Павлополя, Лебединського та Новогнатівки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жителі ДНР хочуть знову в склад України

В районі угруповання "ПІВНІЧ" бойовики здійснили 9 обстрілів біля Зайцевого, Травневого, Луганського, Новолуганського, Шумова, Троїцького.

Від початку поточної доби терористи стріляли раз поблизу Миколаївки із великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Росіяни 30 серпня 17 разів порушили режим тиші, обстрілювали підрозділи українських військових з мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, снайперської та стрілецької зброї. В результаті обстрілів 1 українській боєць загинув, а ще 1 – отримав поранення

Зараз ви читаєте новину «Бойовики 20 разів обстріляли українських військових: є поранений». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі