вівторок, 13 жовтня 2020 16:23

Яроша запропонували на посаду голови ТКГ

Яроша запропонували на посаду голови ТКГ
Дмитро Ярош. Фото: Андрій Гудзенко/LIGA.net

Президенту Володимиру Зеленському пропонують призначити Дмитра Яроша головою української делегації в Тристоронній контактній групі.

Відповідну петицію зареєстрували на сайті президента. Ініціатором петиції стала нардеп від фракції "Європейська солідарність" Яна Зінкевич.

"Тристоронній контактній групі потрібно надати динамізму. Тому вносимо пропозицію президентові України В. Зеленському призначити головою української делегації політичного та громадського діяча Д. А. Яроша", - зазначено в петиції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт про Фокіна і Кравчука у ТГК: Ці витягнуті з нафталіну політики не відображають думок суспільства

Також у петиції йдеться про те, що "непослідовність, аматорство та кадрова нерозбірливість чинної влади призвели до низки гучних скандалів навколо ТКГ".

30 вересня президент Володимир Зеленський вивів Вітольда Фокіна з Мінських переговорів. На засіданні комітету парламенту Фокін заявив, що не бачить жодного підтвердження того, що між Україною та Росією йде війна.

Зараз ви читаєте новину «Яроша запропонували на посаду голови ТКГ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі