четвер, 07 червня 2018 10:47

Українська вихователька вбила однорічну дівчинку у дитсадку Ізраїля

Українська вихователька вбила однорічну дівчинку  у дитсадку Ізраїля
В Ізраїлі 23-річна українка задушила однорічну дитину. Фото: NEWSru.co.il.

В Ізраїлі 23-річна українка, яка працювала помічницею вихователя в одному з дитячих садків у Петах-Тикві, задушила дитину. Так намагалася укласти спати дівчинку, якій був рік і два місяці.

Вину доведели завдяки отриманим даним із камери спостереження, пише NEWS.

На відеозаписі видно, як жінка з силою укладає дівчинку на матрац. Накриває її з головою ковдрою, а потім сама лягає поверх дитини. Поки дівчинка билася в конвульсіях, щось розглядає у своєму мобільному телефоні.

Представники слідства стверджують, що дії жінки призвели до того, що дитина задихнулася і померла.

Затримана також підозрюється у систематичному знущанні над дітьми. На відеозаписі були виявлені ще кілька випадків, коли вона разом з іншою працівницею застосовують силу до маленьких дітей. Поліція допитала кілька працівників дитячого садка. Після допиту вони були звільнені на обмежувальних умовах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Польщі значно зросла неприязнь до українців і німців

У середу, 6 червня, поліція звернулася до суду з проханням залишити підозрювану під вартою до закінчення судового розгляду. Найближчим часом проти жінки буде подане обвинувачення.

У Чорткові на Тернопільщині правоохоронці затримали 32-річну помічницю вихователя одного з дитячих садків. Її підозрюють в обкраданні дітей. За тиждень до правоохоронців із заявами звернулися четверо постраждалих. Батьки повідомили, що у їхніх малюків зникли золоті сережки і хрестик.

Зараз ви читаєте новину «Українська вихователька вбила однорічну дівчинку у дитсадку Ізраїля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі