середа, 09 травня 2018 00:15

Українка розповіла, скільки витрачає на проживання у В'єтнамі

Українка розповіла, скільки витрачає на проживання  у В'єтнамі
На місяць життя у В'єтнамі в середньому витрачають $700 Фото: Іnspired.

Місяць життя у В'єтнамі коштує $500-$700. Цієї суми вистачає, щоб оплатити житло - $200, їжу - $3-10$ на день, оренду байку - $25 та бензин - $30. Також залишиться на розваги і мандрівки В'єтнамом.

Як переїхати до В'єтнаму зі слів українки, пише сайт Іnspired.

Віза

В'єтнамська туристична віза відкривається двома кліками на сайті cheapvietnamvisa.net. Запрошення на три місяці з одноразовим в'їздом коштує $15. Його надсилають на пошту упродовж 1-2 днів. Документ потрібно роздрукувати, а також заповнити візову анкету та взяти із собою 2 фотографії.

Документи потрібно віддати "візовому офіцеру" уже в аеропорту у В'єтнамі. А також заплатити $25 доларів і отримати візу на три місяці. Щоб відкрити нову візу, потрібно виїхати з країни й заїхати знову.

Житло

Пошук житла і роботи відбувається на Фейсбуці. Наприклад, у групі Hanoi Housing щодня з'являються з десяток варіантів житла. Кімната із санвузлом, зі спільною кухнею і вітальнею, де житиме ще 3-4 людини, коштує від $150 до $3250. Плюс депозит в такому ж розмірі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українець розповів, як оселився на острові у Льодовитому океані

Основний транспорт у Ханої - байк. Адекватна ціна за прокат – $25-$30 на місяць.

Робота

Зазвичай українці працюють у країні вчителями англійської. В групі Hanoi English Teachers Jobs і подібних є десятки вакансій про роботу. Потрібні вчителі в школи, садки, англійські центри. Потрібно відправити резюме і фотографії з дітьми. Або написати пост про те, що класний європеєць приїхав в Ханой і шукає роботу

Українець Денис із Дніпра за рік в Ізраїлі заробив мільйон гривень. Про це він розповів у коментарі Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Українка розповіла, скільки витрачає на проживання у В'єтнамі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі