четвер, 11 травня 2017 00:17

Українці підкорили танцювальну сцену Греції

Українці підкорили танцювальну сцену Греції
Олександр Бахарев та Олександр Пономаров. Фото: http://www.ukranorama.gr

Двоюрідні брати з України Олександр Бахарев та Олександр Пономаров пройшли відбірковий тур до грецького танцювального талант-шоу.

Хлопці народилися і виросли в Україні, зараз живуть у Греції. Свої виступи присвятили бабусі-емігрантці. Вона поїхала в країну на заробітки, залишилася там жити. Під час виступів онуків була присутня в аудиторії. Члени журі запросили її на подіум, щоб привітати з успішним виступом хлопців. - передають patrioty.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донеччанка виграла навчання у США

Олександр Бахарев спеціалізується на латино-американських танцях. А його брат самостійно опанував різновид вуличних танців – поппінг. Члени журі назвали їхній виступ неймовірним.

Священик Паризької єпархії святого Володимира Великого, з Брюсселю, отець Іван Данчевський започаткував спортивний флешмоб у Facebook. Він виклав у мережу відео свого тренування у спортзалі та закликав священиків та вірян займатись спортом та популяризувати здоровий спосіб життя.

Зараз ви читаєте новину «Українці підкорили танцювальну сцену Греції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі