понеділок, 03 грудня 2018 15:29

Під час запеклої бійки зарізали українця

Автор: Народна Правда
  В Італії під час запеклої бійки нападник зарізав українця
В Італії під час запеклої бійки нападник зарізав українця

В історичному центрі Неаполя вбили 36-річного громадянина України. Йому нанесли множинні ножові поранення.

Свідки кажуть, що бачили 2 чоловіків, які запекло билися. Під час бійки один із них витягнув ніж і кілька разів вдарив супротивника. Той впав на землю та стікав кров'ю. Фатальними стали поранення у горло та груди. Медики не змогли його врятувати, пише ilgiornale.

Конфлікт стався біля клубу, який є популярним між іммігрантами зі Східної Європи. Зазначається, що нападник втік. Деякі видання зазначають, що українець заступився за дівчину, через що сталася бійка, і що обидва чоловіки були нетверезими. Також відзначають, що нападник був зі Східної Європи.

Поліція розслідує вбивство, опитує свідків і вивчає відео з камер спостереження.

Автор: ilmattino
  В Італії під час запеклої бійки нападник зарізав українця
В Італії під час запеклої бійки нападник зарізав українця

Місцеві ЗМІ повідомляють, що загиблим виявився Юрій Бусуйок. Він 9 років перебував в Італії. Жив із батьками. Працював будівельником.

У спільноті Асоціація українських жінок в Італії висловили співчуття батькові Михайлу Бусуйоку.

"Висловлюємо щире співчуття Михайлу Бусуйоку у зв'язку з непоправимою втратою - смертю сина. Вічная пам'ять! Правління Асоціація українських жінок в Італії Associazione Donne ucraine in Italia та педагогічний колектив Української закордонної школи ім. Лесі Українки Неаполя", - йдеться у дописі в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Польщі вантажівка розчавила українця

У Франції вбили громадянина України 29-річного Василя Штанграта із села Стінка Бучацького району на Тернопільщині.

Чоловік перебував у Франції вперше. Поїхав на заробітки та влаштувався на будівництво у Парижі. Разом із односельцем жив у містечку Бонда, неподалік від столиці Франції. Але встиг відпрацювати лише 2 місяці.

Зараз ви читаєте новину «Під час запеклої бійки зарізали українця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі