пʼятниця, 26 листопада 2010 13:30

Зірки фільму "Секс і місто" готові до третьої частини

Зірки фільму "Секс і місто" готові до третьої частини

Всі чотири актриси популярного фільму "Секс і місто" готові знову зібратися на одному знімальному майданчику. Після виходу другої частини фільму громадськість готувалася до того, що творці почнуть знімати третю частину. Але довгоочікуваний момент не настав, тому актрис і режисера залишили в спокої.

Але буквально днями виконавиця ролі Шарлоти Йорк Крістін Девіс розговорилася в інтерв'ю одному американському виданню. Девіс зізналася, що всі чотири виконавиці головних ролей дуже хочуть продовження зйомок.

"Ми всі хочемо цього, - говорить вона. - Я думаю, зараз після закінчення зйомок ми зрозуміли, що можемо розвивати ролі далі і далі, до безкінечності".

Нагадаємо, що також ходили чутки про зйомки фільму про юність Кері Бредшоу, але Сара Джесіка Паркер навряд чи змогла б зіграти 18-річну дівчину. Тому якщо Кім Кетролл, Синтія Ніксон, Крістін Девіс і Сара Джесіка Паркер готові знову зніматися разом, то, можливо, режисери придумають якийсь новий проект, де актриси проявлять себе повною мірою.

Точка

Зараз ви читаєте новину «Зірки фільму "Секс і місто" готові до третьої частини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі